Gevulde forel op barbecue

5
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spoel de forellen goed af onder de koude kraan. Snijd de citroenen in dunne plakjes. Vouw de forellen open, zodat de buikholten vrijkomen. Bestrooi de buikholten met zout en (versgemalen) peper en vul ze met de plakjes citroen en laurierblaadjes. (Het mooiste is het als je de plakjes citroen en de laurierblaadjes om en om in de buikholten legt.) Bestrijk de forellen dun met olie en bestrooi de huid met wat zout. Klem de forellen vast in de visklem en gril ze in 10-15 minuten op de barbecue bruin en gaar.

Gevulde forel op barbecue is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept