Gevulde knoflookchampignons

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200°C. Veeg de champignons schoon, breek de steeltjes eraf en hak ze fijn. Besprenkel de champignons met citroensap. Bak de knoflook heel kort in 15 gr boter (laat ze niet kleuren), voeg de gehakte stelen toe en bak ze kort mee. Roer er van het vuur af de cognac, het broodkruim en de peterselie door en breng op smaak met zout en peper. Zet de champignons in ovenschaaltjes en vul ze hoog op. Verdeel de rest van de boter er in vlokjes over en bak de champignons in ± 12 minuten goudbruin. Ook lekker met oesterzwammen.

Gevulde knoflookchampignons is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Warme kipsalade met knoflookchampignons
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde omelet met knoflookchampignons
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knoflookchampignons
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Knoflookchampignons
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept