Gevulde lamsrollade

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de olijven, de basilicum en de ansjovis in zeer kleine stukjes. Pers de knoflook uit. Meng de olijven, basilicum, ansjovis, knoflook, crème fraîche waterkers en peper en verdeel dit mengsel over het vlees. Rol de rollade op, en bind hem dicht. Verhit in een braadpan de boter. Schroei de rollade op hoog vuur rondom dicht, draai het vuur laag en laat de rollade in ongeveer 20 minuten gaar worden. Het vlees moet van binnen nog rood zijn. Serveer de rollade met aardappelpuree of pureetorentjes met mierikswortel en een warme salade met feta.

Gevulde lamsrollade is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

GEVULDE LAMSROLLADE
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse Lamsrollade
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsrollade
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Lamsrollade
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept