Gevulde tomaat met asperges

4
0 min
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwijder de kapjes van de tomaten en hol ze uit. Bestrooi de tomaten met zout en laat ze uitlekken. Verwijder de houtige uiteinden van de witte asperges en schil ze. Snij alle asperges in stukken van ca. 5 cm. Kook de asperges in ruim kokend water met zout ca. 5 minuten. Spoel ze met koud water en laat ze uitlekken. Klop de eieren los met de slagroom en de pizzakaas. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Was de basilicum en voeg de blaadjes toe aan het eimengsel. Haal de stukken asperges door het eimengsel. Vul de tomaten met het eimengsel en steek de asperges erin. Doe de tomaten in een ovenschaal en bak ze in ca. 30 minuten gaar.

Gevulde tomaat met asperges is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept