Snijd van de bolle kant van de tomaten een kapje af en hol de tomaten uit. Bestrooi de binnenkant met zout en peper en laat de tomaten omgekeerd uitlekken. Hak de champignons fijn. Pel en snipper de ui. Verhit de olie in de koekenpan en fruit de ui heel even aan. Schep de champignons er door en bak deze al omscheppende tot het vocht verdampt is. Breng het op smaak met citroensap en peper. Laat het champignonmengsel iets afkoelen. Verkruimel de geitenkaas. Snijd de olijven in plakjes. Schep de geitenkaas, olijven en provencaalse kruiden door het champignonmengsel. Vul de tomaten met het mengsel. Zet de tomaten naast elkaar in een ovenschaal. Strooi het paneermeel en de geraspte kaas erover. Bak de tomaten in ca. 30 minuten goudbruin en gaar. Eet smakelijk!
Gevulde tomaat met champignons en geitenkaas is een recept van De Chef