Gevulde tomaten

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het bolle kapje van de tomaten en hol ze uit met behulp van een grapefruitlepeltje. Bestrooi de tomaten van binnen met zout en peper en laat ze omgekeerd uitlekken. Snijd de oesterzwammen kleiner en snipper de sjalotjes. Bak het gehakt rul en voeg de oesterzwamreepjes, de uisnippers, de knoflook uit de pers en de koriander toe. Snijd het tomaatvruchtvlees kleiner, schep dit erbij en laat ± 5 minuten pruttelen, zodat het merendeel van het vocht is verdampt. Maak op smaak met peper en zout en vul de tomaten ermee. Zet ze in een ovenschaal en schenk de bouillon eromheen. Laat ze in een warme oven (175°C) in ± 20 minuten goed warm en gaar worden.

Gevulde tomaten is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept