Ghoegrie (gebakken Surinaamse kikkererwten)

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De kikkererwten goed laten uitlekken, olie verhitten en hierin de ui lichtbruin fruiten; vervolgens de tomatenpuree en de kikkererwten toevoegen en het geheel circa 3 minuten, onder voortdurend omscheppen, op laag vuur bakken. De selderij vlak voor het afbakken toevoegen en met het geheel omscheppen. Eventueel zout naar smaak toevoegen. Serveren met Exotimex Mastersauce, Exotimex Redi Pepre Sauce.

Ghoegrie (gebakken Surinaamse kikkererwten) is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bietenhummus
10 min Snack
Bekijk recept
Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Quorn (vegetarisch gerecht)
0 min
Bekijk recept