Green stuffed New Zealand lamb

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Braad de lamsrug in een braadpan of oven. Snijd intussen de uien, prei, komkommer en augurken in blokjes. Begin met de ui en de prei in boter te smoren, voeg er later de komkommer en de augurken aan toe en op het laatste moment de fijngehakte selderij, peterselie, tuinkruiden naar smaak en tenslotte de in blokjes gesneden kiwi. Maak van dit mengsel op een schaal een bedje en leg daar de lamsrug op. Blus de braadboter met wat bouillon af en neem de pan van het vuur. Maak een mengsel van eidooier en room en bindt de braadjus daarmee.

Green stuffed New Zealand lamb is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Stoemp met feta, gedroogde tomaten en merguezworst
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Durum met lamsworstjes en rodekoolsla
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nz Roast Lamb
10-20 min -
Bekijk recept
Rack Of Lamb
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Currysoep met rijst, snijbonen en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Green energy
10 min
Bekijk recept
Oosterse paksoi uit de wok
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene curry met garnalen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept