Maak de asperges schoon, snijd ze in drieën en kook ze in ruim kokend water met zout in ± 4 minuten beetgaar. Maak intussen de paprika schoon en snijd hem in ringen. Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes. Was de spinazie, verwijder de steeltjes, en laat de groente in een vergiet goed uitlekken. Snijd de feta in blokjes. Laat de asperges in een zeef uitlekken. Klop de azijn, de mosterd en de olie met zout en peper tot een sausje en roer de dragon erdoor. Verdeel de spinazie, de paprikaringen, de asperges en de feta over de borden. Schenk de dressing erover en strooi er de uiringetjes over. Lekker met geroosterde pitabroodjes.
Groene aspergesalade met feta en spinazie is een recept van De Chef
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)