Groentekrans met kruidenkaas

5
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de groenten beetgaar en koel ze onder koud stromend water. Laat ze in een vergiet uitlekken. Bekleed een ringvorm met bakpapier en verdeel hier over het grote blik croissantdeeg, bestrijk het deeg dun met de pesto. Vermeng de groenten met de kazen en doe ze in de vorm. Sluit de vorm af met het andere deeg. Plaats de vorm 25 minuten in de oven. Haal de vorm uit de oven, plaats een platte schaal op de vorm en keer hem om. Haal het bakpapier eraf.

Groentekrans met kruidenkaas is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde tomaatjes met kruidenkaas en olijf
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Plaattaart met spinazie en ei
Bekijk recept
Tuinbonentaco's met kruidenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidenkaasmuffins met bosuitjes
15 min Snack
Bekijk recept

Konijnenbouten met sjalotten en trappistenbier
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundergebraad met wijnsaus en een groentekrans
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwfilet met groentekrans
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rosbief met groentekrans
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept