Verwarm de oven voor op 200°C. Laat de maïs in een zeef uitlekken. Schil en was de aardappelen en kook ze in een pan met weinig water en zout in ± 20 minuten gaar. Breng intussen in een andere pan de melk en het groentebouillontablet al roerend aan de kook, voeg de pangroenten toe en laat die in ± 5 minuten gaar worden. Laat ze in een zeef boven een grote pan uitlekken en doe ze over in een schaal. Voeg de boter aan het melkmengsel toe en laat die al roerend smelten. Giet de aardappelen af en laat ze droog stomen. Voeg ze aan het melkmengsel toe en klop ze met een mixer tot een luchtige puree. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Roer er de pangroenten en de maïs door en knip de bieslook erboven fijn. Vet een oven schaal in en schep de stamppot erin. Druk met een juslepel 4 kuiltjes in de stamppot en breek in ieder kuiltje een ei. Bestrooi de stamppot met het paneermeel en de geraspte kaas. Laat in het midden van de oven de eieren in ± 25 minuten stollen en de bovenkant mooi goudbruin worden.