Grove snijbonen met tomaat en kipfilet

5
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wad de snijbonen en verwijder de eindjes en snijd de bonen in drie of vier stukken. Zet de snijbonen op met ruim water en laat ze ongeveer 25 minuten koken. Ze mogen nog niet helemaal gaar zijn. Voeg na 25 minuten de hele tomaten toe met onderaan en bovenaan een keepje. Laat de tomaten ongeveer 10 minuten op laag vuur even mee koken. Snijd ondertussen de kipfilet in kleine reepjes of blokjes en vermeng dit met de kruiden. Bak de kipfilet. Giet vervolgens de snijbonen met de tomaten af en voeg de kipfilet toe. Even doorroeren en serveren. Voeg eventueel nog zout toe naar smaak.

Grove snijbonen met tomaat en kipfilet is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Vijfschaft
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept