Gyros-boerenkoolstamppot

4
0 min
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de ui en snijd hem in ringen. Kook de boerenkool met de ui in weinig water met wat zout in ± 25 minuten gaar. Kook de geschilde aardappelen in water met wat zout gaar. Bak intussen de plakken casselerrib in de boter aan beide kanten bruin. Neem het vlees uit de pan. Schenk 11/2 dl water bij het bakvet, roer de aanbaksels los en maak de jus af met de jusverdikker. Stamp de aardappelen met de boerenkool, de aangemaakte gyrosmix en wat peper door elkaar. Leg de casselerrib op de stamppot en bestrooi met de kruiden.

Gyros-boerenkoolstamppot is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Traditionele boerenkoolstamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke boerenkoolstamppot
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verstopte gehaktballetjes met boerenkool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige boerenkoolstamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Baguette met sperziebonensalade en gyroslapje
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fajita’s met kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Grieks flatbread met gyros van kip
2 uur-
Bekijk recept
Gyrosreepjes met ovenfrites en spinazie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept