Hachee

5
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de uien en snippers ze in grove stukjes. Verhit de boter en bak de stukjes vlees al omscheppend. Na ca. 2 minuten de ui meebakken. Bestrooi het vlees met zout, peper en bloem en schep het steeds om. Voeg nu een bouillontablet en een halve liter warm water toe, zodat het vlees net onderstaat. Voeg vervolgens azijn, suiker, laurierblaadjes en kruidnagels toe. Breng alles aan de kook en laat het vlees met de deksel schuin op de pan op zacht vuur in ca. 3 uur gaar stoven. Jus proeven en eventueel op smaak brengen met zout en peper.

Hachee is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Hollandse hachee met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Hollandse hachee met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept