Hongaarse Goulash

5
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vlees in stukken snijden en door bloem wentelen. In braadpan boter verhitten en vlees op matig hoog vuur in ca. 5 minuten al omscheppend rondom bruin bakken. Spekreepjes ca. 2 minuten zachtjes meebakken. Ui en knoflook pellen en fijnsnipperen. Paprika’s schoonmaken en in stukken snijden. Ui, knoflook en paprika door vlees scheppen en alles ca. 2 minuten bakken. Paprikapoeder erover strooien en ca. 2 minuten zachtjes meebakken. Bouillontablet oplossen in 2 dl heet water. Langs rand van pan tomatenblokjes, wijn en bouillon bij vlees schenken. Tijm toevoegen. Aan de kook brengen en goulash afgedekt in ca. 2 uur heel zachtjes (op vlamverdeler) laten sudderen. Aardappels schillen en in kleine blokjes snijden. Sperziebonen schoonmaken, wassen en in drieën snijden. Aardappelblokjes en sperziebonen door goulash scheppen gerecht in nog ca. 45 minuten zachtjes gaar smoren. Op smaak brengen met zout en peper. Evt. binden met maïzena.

Hongaarse Goulash is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geleense goulash van Marc
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept

Gevulde Hongaarse paprikasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse kipgoulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Abrikozen-banaanspringroll met vanille-citroengrassaus
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pasta op Hongaarse wijze
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept