IJstaart

5
0 min
-
4 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat het ijs een beetje zacht worden in de koelkast. Verkruimel ondertussen de bananenschuimpjes en de bokkepootjes. Roer deze kruimels door het zacht geworden ijs. Bekleed de bodem en de randen van de taartvorm met lange vingers. Schep het ijsmengsel erin. Strijk de bovenkant glad en zet de vorm een paar uur in de vriezer. Serveren met toefjes slagroom.

IJstaart is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Frambozen-ijstaart met pistachenoten
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootijstaart
280 min- Nagerecht
Bekijk recept
Schuim ijstaart
20 min + 5 uur in de vriezer - Nagerecht
Bekijk recept
Omelette Sibérienne met noten-karamelijs
895 min- Nagerecht
Bekijk recept

Frambozen-ijstaart met pistachenoten
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootijstaart
280 min- Nagerecht
Bekijk recept
Schuim ijstaart
20 min + 5 uur in de vriezer - Nagerecht
Bekijk recept
Omelette Sibérienne met noten-karamelijs
895 min- Nagerecht
Bekijk recept