Indisch rundvlees

4
0 min
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in dobbelstenen. Maak een mengsel van nootmuskaat, laos en gember. Bestrooi hiermee het vlees. Bak het vlees in hete olie rondom aan. Zet het vuur laag en giet melk en water bij het vlees. Roer de aanbaksels goed los. Voeg vervolgens de trassi, de ketjap, de sambal en de sereh toe. Zet het vuur laag en laat het vlees in ongeveer vijf kwartier met een deksel op de pan gaar worden.

Indisch rundvlees is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept

Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept
Koolrolletjes met Indisch gehakt
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep op z’n Indisch
20 min
Bekijk recept
Milde vissoep op z'n Indisch
20 min-
Bekijk recept