Indische lamspot

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kruid het lamsvlees met zout, peper en ketoembar en bak het in wat olie bruin. Verhit wat olie in een wok en fruit de ui en de knoflook. Voeg dan al omscheppend de pepers, de sereh, de salam, de in blokjes gesneden aardappelen, de fijngesneden worteltjes, de koenjit, de boontjes, de spruitjes, de in blokjes gesneden aubergine, 1 cm santen, de oesterzwammen, de taugé en 1 kopje water toe en laat het geheel even sudderen. Verwarm intussen de oven voor op 200°C. Doe het lamsvlees in een grote ovenschaal of braadslee en verdeel er de groenten over en omheen. Zet het gerecht ± 20 minuten in de oven en bedruip het regelmatig met de saus van de groen.

Indische lamspot is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige Lamspot Met Groene Olijven
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Perzische Lamspot
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamspot Uit De Romertopf
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indische kipspiesjes
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lentesalade met gemarineerde makreel
Bekijk recept
Kruidige Indische kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept