Indische paksoistamppot met gehaktballetjes

4
0 min
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kneed alle ingrediënten voor de gehaktballen, behalve de boter door elkaar en vorm er 4 balletjes van. Bak ze in een pan met dikke bodem in de boter rondom bruin, blus af met een scheutje water en laat ze, met het deksel half op de pan, in ± 15 minuten garen. Kook intussen de aardappelen in gezouten water gaar. Snipper de ui en snijd de prei en de paksoi in heel dunne reepjes. Fruit de ui in de olie glazig, voeg de sambal toe en bak de prei hierin omscheppend 2 minuten. Roer de melk erdoor, warm goed door, zodat alle vocht verdampt en schep de taugé erbij. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn. Schep het preimengsel en de boter erdoor en op het laatst ook de rauwe reepjes paksoi. Serveer direct met het gehakt.

Indische paksoistamppot met gehaktballetjes is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indische kipspiesjes
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lentesalade met gemarineerde makreel
Bekijk recept
Kruidige Indische kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept