Indonesische spruitjesstamppot

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de geschilde aardappelen in water met wat zout gaar. Wel de nasigroenten volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de boter en roerbak de schoongemaakte spruitjes 5 minuten. Voeg de gewelde kruiden en de ketjap toe en stoof ze in ± 5 minuten gaar. Stamp de aardappelen met de melk, de spruitjes, de pinda's en de taugé door elkaar. Garneer met de cassave kroepoek.

Indonesische spruitjesstamppot is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Spruitjesstamppot met gerookte kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spruitjesstamppot met shoarma en knoflooksaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spruitjesstamppot met walnoten, lijnzaad en biefstuk
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spruitjesstamppot met gember
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indonesische ketjapmarinade
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Indonesische filet met rijst en satésaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept