Kaaskletskoppen

5
0 min
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de geraspte kaas met de tijmblaadjes. Bekleed de bakplaat met bakpapier. Leg op ruime afstand van elkaar eetlepels kaasmengsel op de bakplaat. Verdeel het mengsel tot een cirkel, zorg dat er geen gaten vallen tussen de kaas. Bak de kaaskletskoppen 8-12 minuten tot ze krokant en goudgeel zijn. Laat ze iets afkoelen en neem ze dan met een pannenkoekmes van de bakplaat. Laat ze op een stuk bakpapier verder afkoelen.

Kaaskletskoppen is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Sliptong met jus van witlof, ham en kaas
1u25 min
Bekijk recept
Kippenbouillon
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaaskletskoppen - Vet maaltijd fase 1
Bekijk recept
Oregano Kaaskletskoppen
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Sliptong met jus van witlof, ham en kaas
1u25 min
Bekijk recept
Kippenbouillon
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaaskletskoppen - Vet maaltijd fase 1
Bekijk recept
Oregano Kaaskletskoppen
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept