Kabeljauw met avocadocreme

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spoel de vis af onder koud stromend water. Met keukenpapier droogdeppen. Bestrooien met zout en peper. Citroenen wassen. 1 Citroen uitpersen. 2 Citroenen in plakjes snijden. Doe de vis, de plakjes citroen en de wijn in een pan. De vis met deksel op de pan in ongeveer 10 minuten zachtjes tegen de kook aan gaar laten worden. Intussen avocado's overlangs halveren. Pitten verwijderen. Met lepel vruchtvlees uit de schil scheppen en in een kom doen. Citroensap toevoegen. Met vork goed fijnprakken. Zure room erdoor roeren. Op smaak brengen met zout, peper en een snufje cayennepeper. Met schuimspaan vis voorzichtig uit de pan scheppen en op een schaal leggen. Plakjes citroen er omheen leggen. Avocado-creme over de vis verdelen. Bieslook erboven fijn knippen.

Kabeljauw met avocadocreme is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Tartaar van komkommer met avocadocrème
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Avocadocrème
Snack
Bekijk recept
Rundertartaartjes Met Avocadocreme
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante Avocadocreme
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept