Kabeljauw met tomaat en kaas

5
0 min
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de gesnipperde ui in een beetje olijfolie glazig. Snijd de tomaten in blokjes. Voeg ze bij de ui en breng het goed op smaak met zout en peper. Voeg nu de kaas toe toe en laat deze op matig vuur smelten. Bedek de gehele bodem van de (ingevette) ovenschaal met de bliktomaten. Leg hierop de kabeljauwfilets. Giet het mengsel van tomaat en kaas over de vis. Zet de schaal 25-30 minuten in de oven.

Kabeljauw met tomaat en kaas is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept