Kabeljauw met tomaat uit de oven

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Besprenkel de kabeljauwfilets met citroensap en bestrooi ze met zout en peper. Snipper de ui. Verkruimel de sneetjes brood. Schep de ui, Italiaanse kruiden en 2 eetlepels olie door het broodkruim. Tomaten inkruisen en onderdompelen in kokend water en ontvellen. Snijd de tomaten in vieren. Verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Bestrijk de ovenschaal met olie en leg de kabeljauwfilets er in. Schep de blokjes tomaat op de vis en druk het stevig aan. Broodkruimmengsel erover verdelen. Besprenkel de rest van de olie erover. Laat de vis in het midden van de oven in ca. 15 minuten goudbruin en net gaar worden.

Kabeljauw met tomaat uit de oven is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept