Zoek
Ketjapkarbonades
4
0 min
De Chef
-
3
sterren op basis van
5
stem(men)
Ingrediënten
4 varkenskarbonades
4 eetlepels ketjap manis
2 theelepels sambal oelek
sap van 0,5 citroen
Bereiding
Bestrijk de karbonades uiterst dun met sambal. Bak ze aan weerskanten in hete olie bruin. Voeg de ketjap en het citroensap toe, doe het deksel op de pan en zet het vuur laag. Laat het vlees ongeveer twintig minuten sudderen tot het gaar is.
Ketjapkarbonades is een recept van
De Chef
Dit vind je misschien ook lekker
Ketjapkarbonades met mie en rode ui
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ketjapkarbonades met nasi en sambalboontjes
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ketjap Karbonades
10-20 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ketjapkarbonades met mie en rode ui
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ketjapkarbonades met nasi en sambalboontjes
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ketjap Karbonades
10-20 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept