Ketjapkarbonades

4
0 min
-
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrijk de karbonades uiterst dun met sambal. Bak ze aan weerskanten in hete olie bruin. Voeg de ketjap en het citroensap toe, doe het deksel op de pan en zet het vuur laag. Laat het vlees ongeveer twintig minuten sudderen tot het gaar is.

Ketjapkarbonades is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Ketjapkarbonades met mie en rode ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ketjapkarbonades met nasi en sambalboontjes
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ketjap Karbonades
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ketjapkarbonades met mie en rode ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ketjapkarbonades met nasi en sambalboontjes
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ketjap Karbonades
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept