Kipcurry

5
0 min
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de kipfilet in blokjes. Pel en snipper de uien. Kook de rijst volgens de verpakking. Verhit de zonnebloemolie en bak de ui, knoflook en de kip in ca. 5 minuten bruin. Pers de knoflook erboven uit. Roer de kerriepasta door het kipmengsel en laat dit ca. 1 minuut bakken. Schenk de bouillon erbij en voeg de sperziebonen toe. Laat het gerecht ca. 15 minuten zachtjes afgedekt stoven tot de groenten en de kip gaar zijn. Was en snij de bosuitjes in schuine stukjes en voeg ze de laatste 5 minuten toe. Schenk de yoghurt bij de kipcurry en verwarm deze even mee. Rijst en curry apart opdienen.

Kipcurry is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Indiase kipcurry met spruitjes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met noten-auberginerijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met witloof
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Milde kipcurry met gele rozijnenrijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Indiase kipcurry met spruitjes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met noten-auberginerijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met witloof
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Milde kipcurry met gele rozijnenrijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept