Kippenbouten met tomatensalsa

5
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf de kippenbouten in met het citroenzout. Snijd de bouten op een paar plaatsen in. Steek er enkele stukjes dragon in. Besprenkel de ovenschaal met rode peperolie. Maak de groenten en mango schoon, snijd ze in grove stukken en verdeel ze over de bodem van de schaal. Bestrooi de salsa met wat zout. Leg de kippenbouten op de salsa en braad het gerecht in ca. 45 minuten gaar in de voorverwarmde oven. Bestrooi het gerecht met basilicum en serveer het met de aardappelpartjes.

Kippenbouten met tomatensalsa is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaas-havermoutpannenkoekjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Venkelsoep met tomatensalsa
55 min Voorgerecht
Bekijk recept

Citroenkip
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenbouten met sjalot, aardappelpuree en spinaziesalade
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kip
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept