Kippenlevertjes met Aardappelsticks (sambal van kippenlever)

4
0 min
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Lever in ruime hoeveelheid water circa 10 minuten gaar koken, afscheppen, in kleine blokjes snijden en wassen. Olie verhitten, ui, knoflook en peper hierin lichtbruin fruiten, daarna lever toevoegen en het geheel 5 minuten roerbakken. Vervolgens Snesie Foroe en tomatenpuree toevoegen, goed omscheppen en 10 minuten met gesloten deksel op zacht vuur koken; de laatste 3 minuten de aardappelsticks toevoegen en voorzichtig omscheppen. Zout naar smaak toevoegen. Voor andere Surinaamse bijgerechten, klik op Bijgerechten.

Kippenlevertjes met Aardappelsticks (sambal van kippenlever) is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Eikenbladsalade met kippenlevertjes
20 min
Bekijk recept
Rondjes krokant brood met terrine van kippenlever met porto
Voorgerecht
Bekijk recept
Mousse van kippenlever
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toostje met kippenlever
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Eikenbladsalade met kippenlevertjes
20 min
Bekijk recept
Salade Paysanne de Clémentine
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenlevercurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept