Knisperstamppot van knapperige bladspinazie

4
0 min
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de geschilde aardappelen in stukken en kook ze in weinig water met zout in ± 20 minuten gaar. Was intussen de spinazie en pluk stugge steeltjes van de blaadjes. Snijd de paprika in kleine blokjes. Bak de spekreepjes in een koekenpan met anti-aanbaklaag knapperig uit. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin. Stamp de afgegoten aardappelen met de warme melk fijn. Schep de spinazie, de paprika en de spekreepjes erdoor en warm alles omscheppend goed door, eventueel met wat peper en zout. Verwarm intussen de kidneybonen in een aparte pan. Schep de hete bonen met de uitgelekte fetablokjes op de stamppot en garneer met de pijnboompitten.

Knisperstamppot van knapperige bladspinazie is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Spinaziecurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaat-spinazierisotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesoep met tortelloni
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept