Knolselderijstamppot

4
0 min
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de geschilde aardappelen en de knolselderij in water met zout gaar. Giet ze af en stamp ze met de mosterd, peper en zure room door elkaar. Snijd intussen de paprika in stukjes en de courgette in plakjes. Verhit de olie in een ruime pan en roerbak de paprika met de sambal 2 minuten. Voeg de courgette toe en bak die 3 minuten mee. Voeg de met de melk losgeklopte eieren toe en laat het ei al roerend stollen. Breng op smaak met bieslook, peper en zout en verdeel het eimengsel over de stamppot.

Knolselderijstamppot is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk met wijn-stroopsaus en vanille-appeltjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lekkerbekjes met knolselderij-aardappelpuree
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijstamppot
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijstamppot met balletjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hertenbiefstuk met wijn-stroopsaus en vanille-appeltjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lekkerbekjes met knolselderij-aardappelpuree
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijstamppot
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijstamppot met balletjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept