Koolraapstamppot met veldsla en shoarmavlees

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de aardappelen en de koolraap schoon, snijd ze in stukken en kook ze in weinig water met zout in ± 25 minuten gaar. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Was de veldsla en laat de blaadjes goed uitlekken. Verhit de boter in een koekepan en bak het shoarmavlees al omscheppend in ± 5 minuten bruin en gaar. Giet de aardappelen en de koolraap af en stamp ze fijn. Roer de gezeefde tomaten en het bouillonpoeder erdoor en blijf roeren tot een smeuïge puree ontstaat. Schep de uiringetjes, de veldsla en het vlees erdoor en warm de stamppot al roerend nog even goed door. Breng op smaak met zout en peper.

Koolraapstamppot met veldsla en shoarmavlees is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Shoarmasalade met stoomgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shoarmawraps met milde tacosaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shoarmataart
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprikarijst met shoarmavlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige koolraapstamppot
0 min
Bekijk recept
Drentse koolraapstamppot
0 min
Bekijk recept
Koolraapstamppot met veldsla en shoarmavlees
Bekijk recept
Drentse koolraapstamppot
Bekijk recept