Kruidenboter

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng in een kom met een vork citroensap, knoflook en sjalot door de boter. Voeg zout en peper naar smaak toe. Peterselie en bieslook erdoor mengen. Schep de kruidenboter in een kommetje en strijk de boter glad. Laat nu de boter minstens 15 minuten opstijven in de koelkast.

Kruidenboter is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met krokante korst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ansjoviskarbonade met pompoen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met krokante korst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ansjoviskarbonade met pompoen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept