Kruidige koolraapstamppot

2
0 min
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de koolraap en de aardappelen, was ze en snijd ze in blokjes. Smelt de boter in een pan en roer de nasikruiden erdoor. Schep de koolraap en de aardappelen erdoor. Voeg de melk toe en smoor de koolraap en de aardappelen in 15-20 minuten zachtjes gaar. Stamp alles fijn en klop het geheel met een handmixer tot een smeuïge puree. Breng op smaak met zout en peper en roer de tijmblaadjes erdoor. Strooi de gefruite uitjes erover.

Kruidige koolraapstamppot is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Koolraapstamppot met veldsla en shoarmavlees
0 min
Bekijk recept
Drentse koolraapstamppot
0 min
Bekijk recept
Koolraapstamppot met veldsla en shoarmavlees
Bekijk recept
Drentse koolraapstamppot
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept