Kwark met perzik en amandeltjes

5
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de kwark los en voeg de suiker naar behoefte toe. Verdeel de kwark over 5 dessertschaaltjes en laat ze in de koelkast een poosje lekker koud worden. Rooster het amandelschaafsel voorzichtig in een koekepan met anti-aanbaklaag zonder vet tot ze goudbruin zijn. Laat de amandeltjes even afkoelen. Haal de kwark weer uit de koelkast, leg op elk dessertschaaltje een halve perzik en strooi er de geroosterde amandeltjes overheen.

Kwark met perzik en amandeltjes is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Witte Rijst Met Rozijnen En Amandeltjes
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep Met Sinaasappel En Amandeltjes
20-30 min -
Bekijk recept
Laura's hartjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Stracciatelle-ijs met een chocoladedakje
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept