Lamsbout met basilicum, rozemarijn en knoflook

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hak de kruiden heel fijn en meng ze door elkaar. Leg de lamsbout open, zodat hij als een rollade weer dicht kan. Wrijf de binnenkant van de bout goed met zout in, strooi er zwarte peper over en wrijf het vlees daarna in met de versgehakte kruiden. Maak de bout dicht en vind hem op, zodat de oorspronkelijke vorm van de bout weer terugkomt. Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de lamsbout op een bakplaat en besprenkel hem met olijfolie. Bak de lamsbout 30 minuten per 500 gram. Lekker met tagliatelle, sla en bijvoorbeeld roergebakken worteltjes met basilicum.

Lamsbout met basilicum, rozemarijn en knoflook is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van lamsbout
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginegratin met lam en witte saus met feta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept