Lamsbout met knoflook en citroen

5
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Boen de citroenen schoon en rasp de schil van de citroenen en pers de citroenen uit. Knip het blad van 2 takjes peterselie fijn. Stroop de blaadjes van 2 takjes tijm af. Knip de blaadjes van 1 takje rozemarijn fijn. Meng citroenrasp en citroensap met de kruiden, 0,5 dl. olijfolie, 2 tenen knoflook uit de pers en wat zout en peper. Bestrijk de lamsbout hiermee. Leg de lamsbout in een braadslee en schenk de rest van de gekruide olie erover. Was de krieltjes en snijd ze allemaal een keer in. Schep ze rond de lamsbout en braad deze in 1 uur mooi bruin en van binnen licht rood.

Lamsbout met knoflook en citroen is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van lamsbout
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginegratin met lam en witte saus met feta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept