Lamsbout met rode wijnsaus, tuinbonen en aardappelterrine

4
0 min
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak van de lamsbout een rollade door het bot eruit te snijden en het vlees op te binden. Dop en blancheer de tuinbonen, spoel ze met koud water af en haal het velletje eraf. Snijd het ontbijtspek zeer fijn.

Lamsbout met rode wijnsaus, tuinbonen en aardappelterrine is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

PH Lekker thuis - Aardappelterrine met Gandaham
120 min Voorgerecht
Bekijk recept
Wilde duif met rode port
0 min
Bekijk recept

Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van lamsbout
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginegratin met lam en witte saus met feta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept