Lamsbout met tijm en olijven

2
0 min
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi het vlees met zout, peper en tijm en pers er het teentje knoflook boven uit. Verhit de olie in een koekenpan en bak het vlees in ± 10 minuten aan beide kanten bruin en rosé. Schep het vlees op 2 borden. Verwarm de olijven heel even in het bakvet en schep ze op het vlees. Geef er courgettesalade met pesto en kruiden-aardappeltjes bij.

Lamsbout met tijm en olijven is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept

Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van lamsbout
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginegratin met lam en witte saus met feta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept