Lamscurry 3

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi het vlees met zout en bloem. Verhit de boter in een braadpan en bak hierin de stukken vlees even aan alle kanten aan. Matig het vuur en voeg de uisnippers, kerrie, gemberpoeder, koriander en appelsnippers toe. Laat het geheel onder goed omschudden even bakken en giet er dan 1 dl heet water bij. Laat de curry met het deksel op de pan 2-3 uur stoven. Voeg een kwartier voor het einde van de stooftijd de licht voorgewarmde yoghurt toe en roer goed door.

Lamscurry 3 is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Indiase Lamscurry
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase Lamscurry Uit De Magnetron
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamscurry Met Koriander En Munt
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamscurry, Indiase
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept