lamscurry 5

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het lamsvlees in blokjes en bestrooi die met zout en peper. Smelt de boter (of liever nog de reuzel) in een braadpan en bak het vlees rondom bruin. Snipper de ui en de knoflook en snijd de gemberwortel en de sereh fijn. Laat de ui, de knoflook en de gember even mee kleuren. Ontvel de tomaten en snijd ze in plakken. Voeg de tomaten, de koenjit, de tijm, zout, peper, de sereh, het laurierblad en de yoghurt toe en laat de curry met het deksel bijna dicht op de pan ± 50 minuten zachtjes stoven. Schep het gerecht van tijd tot tijd door.

lamscurry 5 is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Indiase Lamscurry
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase Lamscurry Uit De Magnetron
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamscurry Met Koriander En Munt
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamscurry, Indiase
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept