Lamscurry 6

4
0 min
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de knoflook. Pers de citroen uit. Snijd de lamsbout in stukken. Verhit de olie in een braadpan en bak het vlees in ± 4 minuten aan. Voeg het citroensap, de Tikka Masala en 1 dl warm water toe, pers de knoflook erboven uit en stoof het vlees afgedekt op laag vuur in ± 35 minuten gaar. Voeg de laatste 15 minuten de kokoscrème toe en breng eventueel op smaak met zout. Rooster de amandelen in een droge koekenpan goudbruin en garneer de lamscurry met de amandelen en met reepjes bosui.

Lamscurry 6 is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Indiase Lamscurry
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase Lamscurry Uit De Magnetron
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamscurry Met Koriander En Munt
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamscurry, Indiase
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept