Lamscurry met hazelnoten

4
0 min
-
4 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel en snipper de uien. Verdeel de bloemkool in kleine roosjes. Schil de aardappelen en snijd ze in vieren. Hak de hazelnoten grof. Verhit de helft van de boter in een braadpan, roerbak de uien ± 3 minuten en schep ze uit de pan. Verhit de rest van de boter in dezelfde pan en bak de stukjes vlees rondom bruin. Roer er achtereenvolgens de bloem, de kerrie, de tomatenpuree en de bouillon door, voeg de uien weer toe en breng het geheel aan de kook. Laat het vlees met het deksel op de pan in 11/2-2 uur zachtjes gaar sudderen. Voeg ± 15 minuten voor het verstrijken van de kooktijd de bloemkoolroosjes, de stukjes aardappel en de kokosmelk toe. Breng op smaak met zout en roer er van het vuur af de hazelnoten en de yoghurt door. Serveer direct.

Lamscurry met hazelnoten is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Nectarines met hammousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept

Indiase Lamscurry
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase Lamscurry Uit De Magnetron
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamscurry Met Koriander En Munt
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamscurry, Indiase
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept