Lamsjus

4
0 min
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

U kunt een flinke hoeveelheid maken. Vries de rest van de lamsjus in porties in. In de vriezer blijft de jus minstens 1 jaar goed.

Lamsjus is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Gebraden lamsrib met meiknolletjes, sjalottencompote en lamsjus
0 min
Bekijk recept
Lamsjus.
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lamscarre Met Lamsjus
20-30 min -
Bekijk recept
Lamsjus.
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Gebraden lamsrib met meiknolletjes, sjalottencompote en lamsjus
0 min
Bekijk recept
Lamsjus.
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lamscarre Met Lamsjus
20-30 min -
Bekijk recept
Lamsjus.
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept