Lamskarbonades met paprikaratatouille

2
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de paprika's en snijd ze in stukjes. Wrijf de karbonaadjes in met zout en peper en bestrijk ze met mosterd. Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan en bak de karbonaadjes in ± 10 minuten aan beide kanten bruin en gaar. Verhit intussen de rest van de olie in een andere koekenpan of hapjespan en bak de paprika met de Provençaalse kruiden ± 10 minuten. Pers de knoflook erboven uit en breng de ratatouille op smaak met zout en peper. Leg de karbonaadjes op 2 borden en schep de paprikaratatouille ernaast. Lekker met kummelaardappeltjes en gegratineerde aubergine.

Lamskarbonades met paprikaratatouille is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker


Lamskarbonades met gekruide aubergine en spinazie
Bekijk recept
Gemarineerde Pittige Lamskarbonades
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Barbecue, Geroosterde Lamskarbonades Met Honingtijmketchup
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskarbonades Met Spaghetti Uit De Oven
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept