Lamskoteletjes met bonenfricass&eacute e

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

van Lamskoteletjes met bonenfricassé e recept Maak de haricots verts schoon en blancheer ze ± 4 minuten in kokend water met zout. Snijd het uitje in maanvormige plakjes en het ontbijtspek in reepjes. Doe de kidneybonen, de tuinbonen, de geblancheerde haricots verts en het bonekruid bij elkaar in een pan. Verhit de boter in een koekenpan, fruit de ui en het spek ± 1 minuut en doe ze (zonder de boter) bij de bonen in de pan. Breng dit aan de kook en op smaak met zout en peper. Houd de bonen warm tot de koteletjes klaar zijn. Wrijf de koteletjes in met zout en peper en bak ze aan iedere kant ± 3 minuten in de boter van het ui-spekmengsel bruin. Schep de bonenfricassée met een schuimspaan op de borden en leg de koteletjes erop. Lekker met gekookte krieltjes.

Lamskoteletjes met bonenfricass&eacute e is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker


Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met krieltjes en sperziebonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige pastinaakfiet met lamskoteletjes
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept