Lamskoteletjes met gekonfijte uitjes

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de zilveruitjes schoon, breng ze met 2 dl wijn, de grenadine, de kruidnagel en het laurierblaadje aan de kook en laat ze op zeer laag vuur 1/2 uur trekken. Kook de rest van de wijn samen met de runderfond tot de helft in. Verhit de boter in een koekenpan. Wrijf de koteletjes in met zout en peper, en bak ze op hoog vuur aan iedere kant 3 minuten aan. Neem ze uit de pan en houd ze warm. Giet de boter uit de pan, voeg het ingekookte wijn-fondmengsel toe en roer de aanbaksels los. Verdeel de lamskoteletjes en de uitjes over 4 borden en schenk de saus erover. Lekker met Basmatirijst en groene kool met wat room erdoor.

Lamskoteletjes met gekonfijte uitjes is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Taboulé van de kapitein
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm met paksoi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes met komkommersalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indonesische filet met rijst en satésaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met krieltjes en sperziebonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige pastinaakfiet met lamskoteletjes
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept