Lamskoteletjes met knoflooksaus

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hak de knoflook, de ui en de sjalotten fijn. Snijd de bleekselderij in plakjes, de paprika in stukjes en de lente-uitjes in ringen. Verhit de olie en laat de knoflook, ui en sjalot hierin glazig worden. Voeg de bleekselderij, de paprika en de bouillon toe en laat de bouillon tot de helft in koken. Bind de saus met wat aangelengde maïzena. Wrijf de lamskoteletjes in met peper en zout en bak ze in de hete boter mooi rosé. Serveer de knoflooksaus bij de gebakken lamskoteletjes en garneer met de lente-uitjes.

Lamskoteletjes met knoflooksaus is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Toum (Libanese knoflooksaus)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Haantje met knoflookaardappelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met krieltjes en sperziebonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige pastinaakfiet met lamskoteletjes
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept