Lamskoteletjes met rozemarijn

2
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de ui en snijd hem in ringen. Bestrooi de lamskoteletjes met zout, peper en rozemarijn. Verhit de kruidenboter in een koekenpan en bak de koteletjes in ± 15 minuten goudbruin en gaar; keer ze regelmatig. Bak de uiringen de laatste 5 minuten mee. Leg de lamskoteletjes op 2 borden en verdeel de uiringen erover. Serveer met tomatenrijst met kaas en sperziebonen.

Lamskoteletjes met rozemarijn is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met krieltjes en sperziebonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige pastinaakfiet met lamskoteletjes
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept