Lamskoteletjes met rozemarijn en tomaat

4
0 min
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ontvel de tomaten, snijd ze in achten en verwijder de zaadjes. Hak 1 knoflookteentje fijn en plet het andere met een mes. Haal de rozemarijnnaaldjes van 1 takje. Wrijf de lamskoteletjes in met zout en peper. Verhit 3 eetlepels olijfolie in een grote koekenpan, fruit de geplette knoflookteen even aan en voeg het takje rozemarijn toe. Bak de lamskoteletjes hierin om en om in ± 6 minuten bruin. Neem ze uit de pan en houd ze warm. Neem het takje rozemarijn en de geplette knoflookteen uit de pan. Voeg zo nodig wat olijfolie toe en bak de fijngehakte knoflookteen en de rozemarijnnaaldjes even aan. Voeg de tomaatpartjes toe en bak ze ± 2 minuten. Breng op smaak met zout en peper en serveer met de lamskoteletjes. Lekker met aardappelgratin of aardappelpuree waar u fijngehakte olijven door roert.

Lamskoteletjes met rozemarijn en tomaat is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met krieltjes en sperziebonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige pastinaakfiet met lamskoteletjes
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept