Lamskoteletten in vermoutmarinade

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de olijfolie, de vermout, zout, peper, de tijm, de marjolein en de gehakte rozemarijn. Bestrijk er het vlees mee en laat dit in de koelkast 1 nacht trekken. Bak het vlees aan beide kanten bruin in de reuzel en laat het aan iedere kant nog 2 minuten verder bakken. Serveer het vlees met de limoenpartjes, pasta zoals spaghetti of tagliatelle, kruidenboter en verse peultjes. Versier de schotel met enkele blaadjes munt.

Lamskoteletten in vermoutmarinade is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker


Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletten met salsa van peer, kiwi, nectarine en mango
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken lamskoteletten met peterselie-ansjovisboter
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept